Cerere de finanțare pentru studenții UE în Marea Britanie în 2023

Cerere de finanțare pentru studenții UE în Marea Britanie în 2023

Finanțarea studenților pentru studenții din UE în 2022/23 Din cauza Brexit-ului, guvernul britanic a confirmat că studenții din Uniunea Europeană (UE)/Spațiul Economic European (SEE) și din Elveția își vor pierde statutul de resident.

Finanțarea studenților pentru studenții din UE în 2022/23

Din cauza Brexit-ului, guvernul britanic a confirmat că studenții din Uniunea Europeană (UE)/Spațiul Economic European (SEE) și din Elveția își vor pierde statutul de resident începând din acest an, în toamna anului 2021. Acest lucru poate afecta, de asemenea, finanțarea studenților pentru studenții UE din Marea Britanie.
“Ca urmare a deciziei noastre de a părăsi UE, cetățenii UE, ai altor state din SEE și elvețieni nu vor mai fi eligibili pentru statutul de resident, licență, postuniversitar și sprijin financiar pentru studenții avansați de la Student Finance England pentru cursurile care încep în anul universitar 2021/22. Această schimbare se va aplica, de asemenea, finanțării pentru învățământul superior pentru cei cu vârsta de peste 19 ani și finanțării pentru stagii de formare profesională.”

Dar ce se întâmplă ca urmare a acestui anunț?
Și cum îi va afecta pe studenții internaționali care studiază deja sau intenționează să se înscrie la o universitate din Marea Britanie în viitorul apropiat ?
Pe măsură ce discutăm aceste afirmații pe această linie și impactul lor, nu uitați că afectează doar Anglia, Scoția și Țara Galilor; Irlanda de Nord nu a făcut încă niciun anunț oficial pentru viitorul an universitar 2022-2023.

Implicațiile creșterii taxelor de școlarizare pentru studenții din UE/SEE și Elveția…

Studenții care au venit din UE/SEE și Elveția au plătit aceleași taxe de școlarizare ca și studenții din toată Marea Britanie.
La universitățile publice din întreaga Anglie, de exemplu, taxele de școlarizare pentru programele de licență (bachelor) au fost plafonate la 9.250 de lire sterline pentru anul universitar. În Țara Galilor, limita a fost plafonată la 9.000 de lire sterline pe an universitar. În Scoția, programele de licență erau, din punct de vedere tehnic, gratuite pentru toți studenții din Regatul Unit și din UE/SEE.
Totuși, acest lucru nu va mai fi valabil.
Începând cu 1 august 2021, aceste beneficii se vor aplica doar studenților naționali care își au reședința în Regatul Unit. Pentru ceilalți studenți din străinătate, taxele de școlarizare vor crește. În unele cazuri, acestea pot fi de 2, 3 sau, în unele cazuri, de 4 ori mai mari. Acestea pot varia între 30.000 și 40.000 de lire sterline pe an, în funcție de universitate și de diploma pe care o urmează studentul. Învățământul poate fi mai scump la universitățile sau instituțiile private.

Studenții au avut întotdeauna posibilitatea de a verifica cele două tipuri de școlarizare disponibile, fie că este vorba de școlarizare națională sau internațională, și să vadă care li se potrivește. Chiar și acum, puteți să vă uitați la taxele de școlarizare actuale la universitățile publice din Marea Britanie și să vedeți la ce vă puteți aștepta să plătiți din anii următori.
De exemplu, studenții din UE/SEE ar plăti 12.968 EUR pe an pentru un masterat în egiptologie. Acest lucru nu va mai fi valabil din 2021, când vor trebui să acopere integral taxele de școlarizare internaționale, care se ridică la aproximativ 29.000 EUR pe an.
La polul opus, universitățile și colegiile ar putea decide, de asemenea, să reducă taxele de școlarizare pentru studenții internaționali. Nu știm deocamdată dacă iau în considerare această abordare, dar cu siguranță vor exista actualizări în cazul în care se va schimba ceva în ceea ce privește această problemă.
Studenții din UE/SEE și din Elveția vor pierde finanțarea pentru studenți din Marea Britanie
A doua implicație majoră a Brexit-ului este că toți studenții care provin din UE/SEE și Elveția nu vor mai putea aplica pentru finanțare pentru studenți în Marea Britanie pentru studenții din UE din 2021.
Finanțarea studenților a ajutat studenții naționali și de peste hotare care nu ar fi putut să își plătească taxele de școlarizare în condiții normale. 2020 este, din păcate, ultimul an în care studenții din afara Regatului Unit pot aplica pentru împrumuturi prin intermediul Student Finance. Dacă veți începe să studiați în acest an sau dacă ați început în 2019 sau 2018 și veți termina în anul 2021 sau mai târziu, veți beneficia în continuare de finanțare pentru studenți până la sfârșitul studiilor.

Împrumut de întreținere pentru studenții din UE
Un împrumut de întreținere are rolul de a vă ajuta cu costurile de trai în timp ce studiați în Marea Britanie.
Studenții din UE care au locuit în Marea Britanie pe durata a cinci ani sunt eligibili pentru a primi sprijin de întreținere. Suma pe care o primește un student depinde de locul în care locuiește și în care studiază.
Împrumuturile de întreținere trebuie rambursate, dar nu înainte ca beneficiarul să fi absolvit și să câștige peste 25.000 de lire sterline pe an.

Sprijin financiar suplimentar
Ajutorul și sprijinul financiar suplimentar este, de asemenea, disponibil pentru cei care au oricare dintre următoarele situații;

 Au copii
 Au un handicap, inclusiv o afecțiune de sănătate pe termen lung, o afecțiune mentală sau o dificultate specifică de a învăța
 Studiază cursuri de asistență medicală, moașe sau alte cursuri legate de NHS

COVID-19 – actualizare privind finanțarea studenților Studenții UE în Marea Britanie

În anul 2021 și 2022, dacă programul dvs. de studii va implica studierea online în cea mai mare parte a timpului, mai degrabă decât participarea la cursuri la fața locului la uni sau colegiu, veți avea în continuare dreptul la finanțare pentru studenții din UE.
Dacă nu veți putea fi în Marea Britanie la începutul anului universitar, veți fi în continuare eligibil pentru UK Student Finance. Împrumutul pentru taxa de școlarizare va fi plătit instituției dumneavoastră în fiecare semestru, odată ce aceasta confirmă prezența dumneavoastră, chiar dacă ați studiat online în afara Regatului Unit.
Această excepție a fost introdusă doar din cauza restricțiilor de călătorie și a restricțiilor din țara de origine a studenților.
Dacă sunteți un cetățean UE care studiază cu normă întreagă în Anglia, ați putea obține un împrumut pentru acoperirea integrală a taxelor de școlarizare. Suma pe care o puteți obține depinde de următoarele:

Cât costă universitatea sau colegiul dumneavoastră pe an?
Dacă studiați la o universitate sau un colegiu cu finanțare publică sau private când ați început cursul/diploma dvs.
Puteți solicita un împrumut pentru taxa de școlarizare de până la 9.250 £ dacă studiați la o universitate sau colegiu eligibil. Dacă studiați un curs universitar accelerat, puteți obține până la 11.100 £.
Dacă nu sunteți sigur dacă un curs se califică pentru un împrumut pentru finanțarea studiilor, vă rugăm să verificați la universitate sau colegiu.
Cu toate acestea, trebuie să rambursați toate împrumuturile pe care intenționați să le împrumutați, dar nu înainte de a termina sau de a părăsi cursul, iar venitul dvs. depășește pragul de rambursare.

Sunteți un cetățean SEE sau elvețian care lucrează în Marea Britanie în timpul studiilor universitare?
Ați putea fi eligibil pentru a obține aceeași finanțare ca și un cetățean britanic.
Criterii de eligibilitate pentru finanțare universitară Studenți UE:
Puteți solicita finanțare pentru taxa de școlarizare dacă ați locuit în Marea Britanie, SEE, Gibraltar sau Elveția în ultimii 3 ani și dacă aveți următoarele:
 Dețineți un statut de pre -settled în cadrul EU Settlement Scheme și sunteți un cetățean UE sau un membru de familie al unui cetățean UE cetățenie irlandeză sau sunteți membru de familie al unui cetățean irlandez sau al unei persoane din Irlanda de Nord și aveți un statut de pre-settled în cadrul EU Settlement Scheme (Program de stabilire în UE)
 Statutul de cetățean al Gibraltarului în calitate de cetățean al UE
 Ați locuit anterior în Gibraltar în calitate de cetățean britanic
 Ați locuit în Regatul Unit din prima zi a primului semestru al cursului dumneavoastră, cu excepția cazului în care sunteți împiedicat să călătoriți din cauza restricțiilor COVID-19
În plus, puteți aplica și dacă ați locuit în Marea Britanie sau în Irlanda în ultimii 3 ani și dacă rețineți cetățenia irlandeză.
Nu veți fi eligibil pentru finanțare pentru a vă ajuta cu costurile de trai.
Cu toate acestea, cursul dumneavoastră trebuie să aibă ca rezultat o calificare recunoscută de învățământ superior. Cele mai frecvente exemple includ:
Prima dumneavoastră diplomă, cum ar fi BSc, BA sau Bed, o diplomă fundamentala.

Diploma de învățământ superior (DipHE)
Diploma națională superioară (HND)
Certificat național superior (HNC)
Certificat postuniversitar în educație (PGCE)
Formarea inițială a cadrelor didactice (ITT)
Certificat de învățământ superior

Master Integrat
Dacă nu sunteți sigur dacă cursul dvs. se califică, trebuie să verificați în prealabil la universitatea sau colegiul dvs.
În mod normal, obțineți finanțare pentru studenți numai pentru primul curs sau prima diplomă de învățământ superior.
Un împrumut pentru taxele de școlarizare este disponibil pentru întreaga durată a cursului dumneavoastră, plus un an suplimentar dacă este necesar sau dacă ați avut experiența unei schimbări de curs.
Numărul de ani pentru care sunteți eligibil pentru finanțare se calculează, de obicei, ca fiind durata cursului actual, cu un an suplimentar dacă ați studiat un alt curs/diplomă în altă parte.
Dacă nu v-au mai rămas suficienți ani de finanțare pentru a acoperi durata cursului dumneavoastră ca student al UE, va trebui, de obicei, să vă acoperiți singuri restul cursului.
S-ar putea să puteți obține un an suplimentar de sprijin pentru taxele de școlarizare dacă trebuie să repetați un an din motive personale imperioase, cum ar fi decesul sau boala. În acest caz, este nevoie de dovezi. În funcție de circumstanțele dumneavoastră, acestea ar putea include:

– dovezi medicale de la medicul dumneavoastră de familie
– dovezi de la serviciile sociale de la universitatea sau colegiul dumneavoastră
Dovezile trebuie:
– să confirme motivul/motivele pentru care nu v-ați putut finaliza anul de studii
– să precizeze datele sau perioada de timp în care ați avut un motiv personal imperative
– să fie semnată și datată de către persoana care furnizează dovada, cum ar fi un medic, un asistent social etc.
– trebuie să studiați la o universitate sau la o instituție de învățământ superior eligibilă din Anglia.
Cum pot solicita finanțare pentru studenți în Marea Britanie?
În primul rând, atunci când solicitați finanțare pentru studenți, va trebui să fiți de acord cu termenii și condițiile Student Finance England.
Trebuie să completați formularul de cerere pe suport de hârtie și să îl trimiteți la biroul Student Finance England la următoarea adresă:

Student Finance Services
Student Loans Company
PO Box 89
Darlington, County Durham
Regatul Unit, DL1 9AZ
Formularele de cerere pentru anul universitar 2021-2022 pot fi descărcate de pe www.gov.uk/student-finance-forms.

Vă rugăm să rețineți că ar trebui să depuneți cererea cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți finanțarea pentru studii la timp pentru începerea cursului sau a diplomei dumneavoastră. Acest lucru ar putea însemna să depuneți cererea înainte de a avea un loc confirmat la universitatea sau colegiul dorit, dar ar trebui totuși să depuneți cererea folosind prima alegere și să o schimbați ulterior dacă este necesar.
La depunerea cererii de înscriere vor fi necesare dovezi
Prima dată când depuneți o cerere de finanțare pentru studenți în calitate de student din UE, vi se va cere o dovadă de identitate.
Ar trebui să trimiteți la Student Finance unul dintre următoarele:
pașaportul dvs.
cartea dumneavoastră de identitate națională
Este foarte important să trimiteți acest document cât mai repede posibil pentru a evita orice întârziere sau dezamăgire în procesarea cererii dumneavoastră.

Pentru studenții care nu sunt afectați…

Vestea bună este că există câteva excepții pentru unii studenți internaționali. Această nouă politică nu îi va afecta pe următorii:
Studenții din UE/SEE și Elveția care au studiat deja în Marea Britanie;
Studenții din UE/SEE și Elveția care au început să studieze în 2020;
Studenții din UE/SEE care vor sosi în Marea Britanie după 1 ianuarie 2021 și vor începe să studieze înainte de 31 iulie 2021;
Studenții irlandezi care locuiesc în Regatul Unit sau în Irlanda, acasă, în Irlanda;
Cetățenii UE/SEE și elvețieni care se încadrează în drepturile cetățenilor din Acordul de retragere UE-Regatul Unit, Acordul de separare SEE-AELS sau Acordul privind drepturile cetățenilor elvețieni;
De asemenea, puteți contacta universitatea la care doriți să studiați și le puteți cere informații suplimentare.

Pentru mai multe clarificări…

Dacă sunteți din UE/SEE sau Elveția, această schimbare vă va afecta doar dacă vă înscrieți la o universitate din Marea Britanie după 1 august 2021 sau mai târziu. Dacă vă mutați în Marea Britanie după 1 ianuarie și începeți să studiați înainte de 31 iulie 2021, circumstanțele dvs. nu vor fi afectate.
Dacă v-ați înscris în 2020 sau dacă v-ați început studiile în 2019 sau 2018, dar le veți termina în 2021 sau mai târziu, nu veți fi afectat. Veți plăti aceleași taxe de școlarizare ca cele convenite inițial și veți beneficia în continuare de împrumutul pentru studenți.

Până acum…

După cum arată lucrurile în acest moment, nu a existat niciodată un an mai bun pentru a începe să studiezi în Regatul Unit ca student internațional. Universitățile din Marea Britanie sunt conștiente de provocările pe care COVID-19 le propune studenților internaționali și iau toate măsurile necesare pentru a sprijini studenții internaționali care se află deja în Regatul Unit sau care intenționează să se mute acolo în cursul acestui an.
Puteți descoperi mai multe despre măsurile și programele de sprijin oferite de Regatul Unit într-o scrisoare din partea principalilor oficiali ministeriali, printre care se numără Michelle Donelan, ministru de stat pentru universități, Diane Dodds, ministrul economiei, și Kirsty Williams, ministrul educației pentru Țara Galilor, și alții.
Există și alte modalități de a vă bucura de învățământul academic de înaltă calitate și de experiențele universităților noastre britanice. De exemplu, există opțiuni de licență și masterat online oferite de unele universități britanice.
Iată câteva universități britanice unde ați putea lua în considerare care sunt potrivite pentru studiile online:

London School of Business and Finance
Universitatea din Sussex
Universitatea Caledoniană din Glasgow
Universitatea din Leeds
Universitatea din Bath

Unde să studiez în Marea Britanie?

Pentru a obține finanțare pentru studenți în calitate de student din UE sau din altă parte, trebuie să studiați un curs organizat de o universitate britanică înregistrată sau finanțată din fonduri publice. Sau, dacă intenționați să studiați la o instituție privată, cursul dvs. trebuie să fie aprobat pentru finanțare publică de către Marea Britanie.
Taxele de școlarizare percepute de instituțiile private pot fi mult mai mari decât împrumutul de școlarizare pe care îl obțineți de la Student Finance, caz în care veți fi nevoit să finanțați diferența de preț. Dacă studiați la nivel postuniversitar, se aplică aceeași regulă.
Dacă sunteți din Irlanda de Nord sau Scoția, puteți fi, de asemenea, eligibil pentru finanțare pentru a studia pentru o diplomă în Republica Irlanda. Nu veți avea nevoie de viză și veți avea dreptul de a avea acces la asistență medicală la fel ca un cetățean irlandez.

Studenții din UE plătesc taxe de școlarizare în Scoția?

Deși Scoția face parte din Regatul Unit, sistemul de finanțare a studenților diferă de cel din restul Regatului Unit.
În Scoția, studenții din UE care și-au început cursurile în anul 2020 sau 2021 sau anterior se califică pentru statutul de taxe de școlarizare.
Dacă acest lucru se aplică în cazul tău, înseamnă că nu plătești deloc taxele de școlarizare, nici măcar sub forma unui împrumut care trebuie rambursat. Suma de 1.820 de lire sterline este acoperită de către Student Awards Agency for Scotland (SAAS) pentru cursurile de licență și PGDE. Atâta timp cât v-ați început cursul înainte de anul universitar 2021 sau 2022, acest lucru va rămâne valabil pentru întreaga durată a studiilor și a diplomei dumneavoastră.
Dacă ați aplicat cu succes pentru obținerea statutului de rezident în cadrul EU Settlement Scheme, veți putea solicita finanțare pentru studenți în Scoția în același mod în care o pot face și studenții scoțieni.
Chiar dacă împrumutul pentru studii funcționează, va trebui probabil să vă finanțați costurile de trai pe durata studiilor.

Cum să solicitați o finanțare pentru studenți în Marea Britanie ca student din UE
Studenții din UE trebuie să completeze formularul de cerere relevant pentru împrumutul de studii și să îl trimită prin poștă la Student Loans Company înainte de termenul final.
Contactați organizația de finanțare a studenților relevantă pentru
parte a Marii Britanii în care se află universitatea dvs. dacă nu sunteți sigur de termenul limită sau de formularele pe care trebuie să le completați.

Vă recomandăm cu tărie să depuneți cererea de finanțare pentru studenți în Marea Britanie cât mai devreme posibil pentru a primi banii înainte de începerea cursurilor.

Ce ți se va cere pentru un împrumut pentru studenți în Marea Britanie…
Împreună cu formularul de cerere tipărit, va trebui să trimiteți câteva dovezi pentru a vă dovedi identitatea și naționalitatea, ca procedură standard.
Toate dovezile furnizate trebuie să fie fotocopii ale exemplarului original, semnate, ștampilate și datate de către o persoană cu o bună reputație membră a comunității, cum ar fi un medic, un avocat sau un profesor, dar nu un membru al familiei în acest caz.
Vă rugăm să acordați o atenție deosebită literelor de tipar pentru a vă asigura că trimiteți dovezile corecte pentru cererea dumneavoastră, deoarece orice greșeală poate cauza întârzieri serioase ale cererii dumneavoastră sau poate fi respinsă.
Procesarea formularelor de cerere poate dura ceva timp și nu există un set de indicații cu privire la timpul exact de primire a unui răspuns, dar dacă nu ați primit niciun răspuns în decurs de o lună, ar trebui să îi sunați pentru a vă asigura că au primit formularul dumneavoastră.
Dacă venitul sau situația dumneavoastră familială se schimbă în timpul procesului sau dacă decideți să schimbați cursurile sau universitatea, va trebui să informați Student Finance cât mai curând posibil, astfel încât să poată face toate modificările necesare în ceea ce privește eligibilitatea sau circumstanțele împrumutului dumneavoastră.
Atunci când solicitați Student Finance în Marea Britanie în calitate de cetățean al UE, sau de membru al familiei, sau de persoană care provine din UE, va trebui să furnizați următoarele documente:

Va trebui să furnizați o copie a unuia sau a ambelor documente de identitate ca cetățean UE:

 • Pașaport
 • Cartea națională de identitate
 • Dovada dacă sunteți membru de familie al unui cetățean al UE
 • În calitate de membru de familie al unui cetățean UE care intenționează să devină student în Regatul Unit, persoana va trebui să furnizeze copii ale pașaportului și/sau ale cărții naționale
 • de identitate, precum și un certificat de naștere sau un certificat de căsătorie pentru a dovedi relația declarată
 • Rambursarea împrumutului pentru studenți în Marea Britanie
 • Studenții din UE își rambursează împrumuturile în exact același mod în care o fac studenții din Marea Britanie.
 • Iată un rezumat pentru cei care studiază în Anglia și Țara Galilor:
 • Nu rambursezi nimic până în luna aprilie care urmează după absolvire și când câștigi mai mult de 27.295 de lire sterline pe an.
 • Plătiți 9% din tot ceea ce câștigați peste 27.295 de lire sterline în anul de lucru
 • Dacă locuiți și lucrați în afara Regatului Unit, rambursările încep atunci când câștigați echivalentul a 27.295 de lire sterline în țara în care lucrați.
 • Imediat ce nu mai câștigați peste 27.295 de lire sterline pe an, rambursarea împrumutului pentru studenți va înceta.
 • Împrumutul dumneavoastră începe să acumuleze dobânzi de la începutul studiilor.
 • Datoria dvs. va fi ștearsă după 30 de ani, indiferent de suma totală pe care ați plătit-o.
 • Dacă studiați în Scoția sau în Irlanda de Nord, rambursările diferă.

Principalul lucru pe care trebuie să îl rețineți este că datoria de student nu este la fel ca alte tipuri de datorii pe care le acumulați. Rambursările sunt ușor de gestionat și sunt întotdeauna în concordanță cu ceea ce câștigați. Nu trebuie niciodată să o rambursați dacă nu vă puteți permite să faceți rambursările.

Cât costă să locuiești în Marea Britanie?
Costul de trai în Marea Britanie poate varia destul de mult în funcție de regiunea și zona în care locuiți. Londra este de obicei mai scumpă, cu chirii mari, iar cu cât mergeți mai la nordul țării, cu atât mai ieftin devine în mod normal.
Indiferent unde vă aflați, cea mai mare cheltuială va fi întotdeauna chiria. În medie, un student plătește 547 de lire sterline pe lună pentru cazare în Marea Britanie. Dar prețurile pot varia de la aproximativ 100 de lire sterline pe săptămână în nord-estul Angliei până la peste 200 de lire sterline pe săptămână în Londra, așa că este bine să fiți întotdeauna pregătit.
Și nu uitați să includeți și celelalte costuri de trai, deoarece, până la urmă, toată lumea trebuie să aibă o viață socială pentru a echilibra munca și studiile.
Vârsta dumneavoastră
Deocamdată, nu există o limită de vârstă pentru împrumuturile sau bursele pentru taxele de școlarizare la studii universitare. Pentru a primi un împrumut de întreținere pentru studii universitare de licență cu normă întreagă, trebuie să aveți sub 60 de ani în prima zi a primului an universitar al cursului sau al diplomei dumneavoastră.
Cu toate acestea, în Anglia, studenții de la studii universitare de licență care au peste 60 de ani pot accesa un împrumut în funcție de mijloacele de trai.
Pe de altă parte, pentru studenții postuniversitari, împrumuturile destinate taxelor de școlarizare nu au limită de vârstă. Cu toate acestea, în cazul în care sprijinul poate fi utilizat și pentru costurile de trai, trebuie să fi început un curs înainte de a împlini vârsta de 60 de ani. Dacă vă schimbați la un alt curs în această perioadă, nu veți mai fi eligibil pentru finanțare pentru studenți.

Dacă ați studiat anterior…

În mod obișnuit, finanțarea studenților de la studii universitare este o opțiune dacă studiați pentru prima dvs. diplomă. Există unele excepții în unele cazuri, de exemplu, finanțarea pentru studii de licență este disponibilă pentru calificările postuniversitare de predare sau pentru anumite diplome în unele părți ale Regatului Unit.

Absolvenții de studii universitare de licență care au început anterior, dar apoi s-au retras de la un curs pot avea dreptul la finanțare doar parțial. Acest lucru va fi determinat de durata studiilor anterioare. Dacă sunteți eligibil doar pentru sprijin parțial, depinde de dumneavoastră să vă finanțați restul cursului.
La nivel postuniversitar și la nivel superior, dacă aveți deja o calificare la același nivel sau la un nivel superior, sprijinul pe care îl puteți obține variază de la finanțarea studenților din Regatul Unit în calitate de student din UE.
În Anglia și Țara Galilor, nu sunteți eligibil pentru finanțare studențească pentru studii postuniversitare dacă calificarea dvs. a fost obținută în străinătate.
În Scoția și Irlanda de Nord, în unele cazuri, studenții pot obține un împrumut dacă nu au mai avut sau nu au mai studiat un împrumut pentru studii postuniversitare.
Absolvenții de studii postuniversitare care încep un curs, dar se retrag mai târziu, vor putea solicita un alt împrumut de finanțare pentru studenți numai dacă acest lucru s-a datorat unor motive personale imperioase.

La Kampus Group suntem aici pentru a vă reaminti că este foarte important să vă faceți întotdeauna cercetări înainte de a studia și de a vă angaja să studiați în Marea Britanie. Finanțarea studenților pentru studenții din UE în Marea Britanie sau în altă parte trebuie să fie pe deplin conștienți de ceea ce se așteaptă odată ce studiază în Marea Britanie, fie că este vorba de aspect financiar sau academic.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *